Om HR-Kompassen

Vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att både stora och små företag kan få spetskompetens i organisation- och affärsutveckling samt utveckla arbetslaget och cheferna. För HR-Kompassen är det verksamhetens mål och behov som står i fokus, Jessica är entreprenörer och förstår att arbeta effektivt och resurssnålt för att nå verksamhetsmålen på bästa sätt. Tillsammans med våra partners är det jag som är HR-Kompassen:

Hej, Jessica Forsén här!

Jag brinner för att arbeta med organisations- och affärsutveckling. Jag har examen i organisationsvetenskap, förändringsledning samt certifierade i flera verktyg som tex GDQ och Extended DISC.

Att få fram det bästa ur chefen, grupp och/eller en individ gör att organisationen växer. Alla människor har en inre potential men kan ibland behöva lite stöd på vägen för att hitta det. Att ge människor möjligheter att använda sina drivkrafter och energi gör att dem håller sig friska och glada i organisationerna också. Att känna arbetsglädje är att viktigt för då blir vi effektivare och lönsammare. Vi är dessutom varandras arbetsmiljö och behöver därför hela tiden arbeta med vår kommunikation.

Kommunikationen är viktigare än någonsin just nu. Det sker ständiga förändringar i våra organisationer och detta kan bla. utlösa stress, produktionsnedgång och missnöje som leder till sjukskrivningar och uppsägningar. Att jobba med förändringsarbete är komplext och detta måste man förstå på ledningsnivå. Det finns heller inga universella lösningar eller ”rätta” sätt att göra det på. Att ta in en konsult gör inte att man får den rätta lösningen men man får en utomstående att se andra saker, ställa de jobbiga frågorna och framförallt bidra med sin kompetens inom området. En av förändringsarbetet viktigaste nyckel är kommunikation och vad innebär det då på de olika nivåerna, hur gör man, vad säger man osv….. Vi hjälper dig på vägen med detta och mycket annat.

Välj HR-Kompassen som partner
Du får konkreta verktyg, kompetens och en leverantör att lita på, samt energi och inspiration. Har inte vi kompetensen själva så tar vi in den, vi har flera samarbetspartners som kompletterar oss.

Jag har riktigt kul på jobbet!
Jag älskar att använda humorn i det jag gör. Jag tror på att skratt och glädje underlättar det mest jobbiga frågorna. Jag bjuder mycket på mig själv och älskar att få människor att må bra. Vill man ha en föreläsningarna inspirerar jag och det är blandat mycket humor med allvarliga budskap.

Mer om min bakgrund och mina superskills
Jag har en magisterexamen i sociologi(organisationsutveckling), samt många kompletterande kurser(förändringsledning, coachning, processledning, förhandling, medling, ledarskap mm) och certifieringar. Jag har lång erfarenhet av att jobba som både intern och extern konsult och vet vilka utmaningar företag/organisationer och chefer står inför. Jag har jobbat i flera olika branscher, både små och stora företag. Jag har varit med och drivit stora förändringsarbeten på bland annat Arbetsförmedlingen och inom Polismyndigheten, samt byggt upp flera personalavdelningar.

Jag har på äldre dar börjat springa efter en boll, jag spelar golf och padel. Vi har skaffat boende i Spanien som innebär att jag kommer köra utbildningar och grupper där. Kontakt oss om du vill ta med dig en grupp eller komma själv för individuell utveckling.

Mejla mej gärna redan idag, man vet aldrig hur långt det kan ta ditt företag!

 

https://www.linkedin.com/in/jessica-fors%C3%A9n-l%C3%B6fgren-b317903b/