Ledarskapsutbildning i Spanien

Ledarresan

Att vara chef kan ofta vara alldeles underbart likväl som tungt, ensamt och ansvarsfullt. Nu har du chansen att följa med på vår Ledarsresa där allt fokus ligger på att utrusta dig som chef med fler och bättre verktyg för ett hållbart ledarskap. Ett ledarskap som håller över tid, för dig, för ditt företag och för dina medarbetare.

Vilka är förutsättningarna för ett hållbart ledarskap?
Ett hållbart ledarskap är ett ledarskap som håller över tid och klarar alla de utmaningar som dagens arbetsliv innebär. Psykisk ohälsa, effektivitet, lönsamhet, lagkrav, stress, konflikter och förändringsarbete och inte minst – vikten av arbetsglädje.

Oavsett vilka utmaningar du står inför ger Ledarresan dig handfasta och praktiska verktyg att använda i din chefsvardag. Det handlar mycket om Din arbetsmiljö. Genom föreläsningar och workshops varvas upplevelsebaserade övningar med teori och senaste forskningsrönen. Du får god koll på förtydligade lagkraven för organisatorisk och social arbetsmiljö.

Ur innehållet
• Förstå dig själv och andra – beteendestilar
• Nyttja styrkor och svagheter – bygg effektiva team
• Samtal med obekvämt innehåll – utveckla ditt mod, få verktyg – svåra samtal
• Konflikter – utvecklande om de hanteras på rätt sätt
• Ta död på dina tidstjuvar – effektivt arbete
• Ansvar, krav och möjligheter
• Stress och konflikter – psykosocialt arbetsklimat

Du kommer få göra en personanalys de sk fägerna, blå, röd, gul och grön. Vi kommer jobba med individuell inveckling som innebär att även en personanalys ingår. Du kommer få två rapporter en ”vanlig” samt en ledarrapport.

Du gör analysen i december och får återkoppling fysiskt eller via telefon för att kunna förbereda dig inför utbildning.

Start:                

Vi startar tisdagen den 8 januari 2019 kl. 19:30 – med inskrivning på ca 1 timme och avslutar med middag lördagen den 12 januari.

Du kommer ha möjlighet till egen tid som du kan nyttja till utflykter, träning och avslappning. Du kommer få förslag att göra saker själv och/eller tillsammans med andra. Det kan vara hästridning, padel, golf, vinprovning, besök till Gibraltar, Ronda, Malaga med mera.

Detaljerat program kommer ett par veckor innan kursstart.

Flyg till Malaga:

Du bokar flyg, transfer och boende själv. Detta gör det möjligt till att komma eller stanna längre, bo i lägenhet eller hotell. Du kan självklart fråga så hjälper jag dig.

Transfer: Det går flygbuss direkt till Estepona. Det är hyfsat billigt att hyra bil, vi hyr alltid av Brunos.

Boende, en rekommendation är att boka boende vid hamnen, Hotell H10.

Pris:  9 900 kr exkl moms – 2 000 kr rabatt vid anmälan före den 31 oktober 2018.

I priset ingår 22 timmars kurs, 2 enskilda coachtillfällen, personanalys, material (bilder/mallar på metoder och verktyg), dagskonferens, avslutningsmiddag på lördagen.

 

Utbildningsledare: Jessica Forsén Löfgren, magisterexamen som beteendevetare, organisationskonsult, utbildare, föreläsare, utredare och har lång erfarenhet som chef och arbetsgivarrepresentant. Jessica har stor kompetens och erfarenhet av att hantera ”svåra” medarbetare och komplexa situationer.

 

Bokningsvillkor: Bokningen är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till annan.

Avbokning: Vid avbokning senast 3 veckor före kursstart debiteras 0 % av avgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor Före kursstart debiteras 100 % av avgiften.

 

Varmt välkommen med din anmäl till jessica@hrkompassen.se eller ring tfn: 0730 – 52 66 30.